O nama

filir-aaa-2017Tvrtka Filir d.o.o. za trgovinu i usluge osnovana je 11.12.2000. godine. Osnovna djelatnosti tvrtke je zastupanje stranih tvrtki na hrvatskom tržištu u smislu uvoza i distribucije i trgovina, a poslovi koji su također dio našeg poslovanja su logistika u smislu organizacije transporta i otpremničkih usluga te poslovanje nekretninama.

U Republici Hrvatskoj partneri su nam velike trgovačke kuće, a prioritet tvrtke je dugoročno razvijanje kvalitetnih i korektnih poslovnih odnosa sa partnerima kako domaćim tako i inozemnim. U svakodnevnom poslovanju iz dana u dan nastojimo biti inovativni, pružiti uslugu vrhunske kvalitete i to individualnim pristupom prema svakom partneru uz stalno razvijane i poboljšanje iste.

Jedna od ključnih strateških postavki tvrtke je kontinuirano reinvestiranje dobiti u tvrtku, te stalni rast imovine koji tvrtki daje mogućnosti stabilnog poslovanja i održivog rasta i razvoja.

Naš cilj je ostvarivati održiv poslovni rast i stvarati dodanu vrijednost za sve naše poslovne partnere i za robne marke u našem asortimanu. Za sebe možemo reći da smo organizacija koja je fleksibilna, spremna na nove izazove, koja se ne boji promjena i koja svojim zaposlenicima pruža ugodno radno okruženje. Naši zaposlenici su naša najveća vrijednost i stvarna prednost pred konkurencijom. Naš tim čine odgovorni, kreativni, proaktivni i pouzdani ljudi. Svima njima nastojimo pružiti priliku kako za profesionalan tako i osobni rast i razvoj u dinamičnom poslovnom okruženju.

Kako bi što brže i bolje mogli reagirati na sve potrebe koje se pred nas stavljaju velika pažnja usmjerena je na razvoj informatičke tehnologije. Ulaganja u informatičku tehnologiju koja su izvršena i buduća ulaganja omogućavati će nam skraćivanje poslovnih procesa protoka dokumentacija i bržeg informiranja, što ima veliku ulogu prilikom donošenja pravodobnih i kvalitetnih odluka.

Poslovni profil

Društvo upisano kod Trgovačkog suda u Osijeku MBS 030069046.
Temeljni kapital u iznosu 6.020.000,00 kn uplaćen u cijelosti.
Predsjednica Uprave: Kristina Prokš
Član Uprave: Darijo Domić
Matični broj: 1530232
OIB: 66118697525
IBAN: HR9523400091100222765
PDV broj: HR66118697525